„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/



2017. november 30., csütörtök

Elle Kennedy The ​Score – A pont


A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent a kedvelt Off-Campus sorozat harmadik része, ezúttal Deant és Allie-t ismerhetjük meg jobban. Vajon a nőfaló szépfiú megtalálhatja a megnyugvást és Allie a szerelmet?
Tartsatok velünk a nyolc állomásos blogturnén és közelebb hozzuk a történetet!

KÖNYV ADATAI
Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2017 november 21.
Eredeti megjelenés: 2016
Oldalszám: 416
Fordító: Barthó Eszter
ISBN: 9789634570776


A ​srác a pályán és a lányoknál is sikert sikerre halmoz…
Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.
De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.
Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is.

Folytatódik az Off-Campus sorozat, ezúttal a női szíveket összetörő Dean és Hannah barátnője és lakótársa, Allie a történet főszereplői. Be kell vallanom, elég sokáig halogattam a könyv elolvasását, mivel a második rész annyira nem hagyott mély nyomokat bennem, de ha tudtam volna, hogy ilyen jól fogok szórakozni, biztosan hamarabb belekezdek.

Már az elején leszögezném, hogy imádtam Dean és Allie párosát. Persze nagyon kíváncsi voltam arra, hogy mégis miként fogják bekötni a fejét egy olyan nőfaló férfinak, mint Dean Di Laurentis. Azt nem állítom, hogy nagyon hihető volt számomra a sztori, mindenesetre élveztem, és megengedtem magamnak, hogy elhiggyem, ilyen is létezik! Lényeg a lényeg, a történet szerint Allie szakított Seannal, és hogy megakadályozza, hogy találkoznia kelljen exével, az éjszakát a (szexi) hokisok lakásában tölti. Pechére azonban egyedül Dean van otthon, aki persze vállalja, hogy elszórakoztatja őt. Jó pár üveg alkohol elfogyasztása után pedig még a rendíthetetlen Allie sem tud ellenállni Dean sármjának, és bizony, ha fogalmazhatok így, nagyon aktívan töltik el együtt az éjszakát. Ezután persze jön a szokásos (már elnézést) nem tudlak kiverni a fejemből, és csak rád tudok gondolni, aminek köszönhetően a khm.. mocskos viszonyuk folytatódik, egyre több érzelemmel kombinálva. A lényeg talán nem is ez, hiszen ilyet sokat olvastunk már korábban, inkább azt mondanám, hogy nekem az tetszett igazán, hogy mennyire jól működik a párosunk között a kémia, nagyon jól kiegészítik egymást, és persze, hogy milyen mókásak voltak ők együtt.

Ahogy mondtam is, egy nagyon jól megálmodott párosról olvashattunk a harmadik kötetben. Egy olyan pasi, akiről két könyvön keresztül azt hallottuk, hogy micsoda egy szexmániás nőmágnes, pontosan olyan laza és szórakoztató, közben mégis határozott és karakán lányra volt szüksége, mint Allie. Komolyan, két ilyen szenvedélyes és mondjuk ki, perverz szereplőről rég olvastam, annyira összeillettek! Ráadásul eszméletlen jó fejek voltak, nagyon sokat nevettem. Egy élmény volt!


Az írónő a konfliktust nem a „szokásos” nem bízom benned módszerrel oldotta meg, hanem volt egy kisebb csavar a könyvben. Huh, ezen nagyon megütköztem, tényleg nem számítottam rá, hogy egy ilyen könnyed történetbe ilyen felmerül, de hát az élet sem mindig egyszerű, néha bizony a padlóra kerül az ember. Emiatt nagyon sajnáltam Deant, és megértettem Allie érzéseit is.

És ha már a csavaroknál tartunk, a sorozat előző kötetivel ellentétben most a kedves írónő meglepett minket egy szép kis függővéggel. Természetesen a megmaradt hokisunk Tucker személyét illetően, aki a végére beköpött egy agyeldobós hírt, amire a reakcióm mindössze annyi volt, hogy: ez most komoly? A fiú a történet egésze alatt gyanúsan viselkedett, és voltak is tippjeim a lányt illetően, de azért mégis lesokkolódtam végül. Ebből kifolyólag az ő története – legalábbis egy része – párhuzamosan zajlik Dean-ével, és meg kell, hogy mondjam, nagyon várom már! :)

"Az ajkába harap, és elhallgat. Sok nővel volt már dolgom, ezért elég jól ismeremőket. Amikor így magukban kattognak, akkor nem egyszerűen gondolkodnak, hanem hihetetlenül komplikált, különböző lehetőségekkel és forgatókönyvekkel megtűzdelt, csavaros agyszüleményeket dolgoznak ki, és hirtelen olyasmi miatt fújnak rád, ami neked magadtól eszedbe sem jutott volna. – Bökd ki szépen, Allie cica – fojtok vissza egy sóhajt."

A végére csak ismételni tudom magam, az írónő visszahozta számomra az első kötet színvonalát, nagyon szerettem olvasni Dean és Allie történetét. Könnyed, laza, humoros és persze piszkosul szexi. Ez a könyv nem éppen a mély érzelmekről szól, nem az a fajta, ami megérinti az ember lelkét, viszont elképesztően szórakoztató! És ezt a szórakoztatást fogom én pontozni, ami mindenképpen megér nálam 5 pontot! Off-Campus rajongóknak kötelező darab! 
Értékelés: 5/5

NYEREMÉNYJÁTÉK
Dean és Allie imádnak filmeket nézni és sokszor beszélgetnek filmekről, sorozatokról. Mostani játékunkban egyszerű dolgotok lesz, minden állomáson filmekből találtok egy jellegzetes, ismert képet és ki kell találnotok melyik filmből származik a kép. A film címét a Rafflecopter megfelelő dobozába írjátok be.

Figyelem! A postázás kizárólag magyarországi címre történik. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat




További állomások
11.30 Könyvvilág
12.01 Sorok között
12.02 Angelika blogja
12.03 Deszy könyvajánlója
12.04 Kristina blogja
12.05 Dreamworld

12.06 CBooks

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése